Pilotprojekt

Grundlæggende video - Pilotprojekt

I denne opgave skulle vi lave en video udfra et koncept, som præsenterede hvert medlem i gruppen. Formålet med opgaven var at få kendskab til optage og redigere en video, hvor vi skulle arbejde med billedekomposition, lyd og redigering. Hertil skulle vi låne noget passende udstyr der kunne hjælpe os i mål med opgaven. Dette inkluderede kamera, mikrofon og kamerastativ (tripod). Produktionen skulle minimum indeholde følgende: Min. 10 skud med 5 forskellige framings, inkl et establishment shot, optagelse af lyd fra 3 forskellige locations, min. 1 speak fx. dialog eller voice-over, grafik - fx. intro eller outro tekst. 


Gruppen og jeg gik hurtigt i gang med en brainstorm i forløbets start på hvordan vi skulle præsentere os selv. Vi valgte at tage inspiration fra introduktionsscenen i Antikduellen. Derefter lavede vi et storyboard og skrev et manuskript ned. Jeg var med til at idégenere, filme og klippe.


Værktøjer anvendt: Premiere Pro, Media Encoder, Photoshop, camera equipment. 


For at kunne se videon skal man være logget ind på youtube med mmdcopenhagen@gmail.com og password er mmdmultimedia_new2.

Copyright © All Rights Reserved Sia von Bülow