Sex og Samfund

Grundlæggende animation - Sex og Samfund

I denne opgave skulle vi i grupper samarbejde med Sex og Samfund og lave en animation om billeddeling til deres underafdeling Privat Snak. Vi skulle lave en kampagne for teenagere, der skulle oplyse dem om konsekvensen om billeddeling. Udover at vi skulle kode en animation, skulle vi også lave et dokumentationssite som dokumenterede vores proces. Undervejs har vores gruppe holdt daglige scrums. Scrum er en metode, som tager udgangspunkt i projektledelse. Der er blevet holdt styr på processen ved hjælp af Trelloboard og et burn-down chart, hvilket har hjulpet med at give overblik over arbejdet. Til sidst blev der holdt en fernisering, hvor Sex og Samfund og skoleelever kom forbi.


Vores animation handler om et ungt kærestepar, hvor pigen tager halvnøgne billeder af sig selv og sender dem til sin kæreste. Han står så i et dilemma, om han skal sende billedet videre til sine vennner eller om han ikke skal dele billedet.


Jeg har tegnet baggrundene, været med til at kode animationen, finde musik og redigere musikken i Audition. Derudover har vi alle været scrum mastere og har været fælles om trello boardet.


Værktøjer anvendt: Illustrator, SVG, HTML, CSS, JavaScript, Jquery og Audition. 

Copyright © All Rights Reserved Sia von Bülow