Stilartsite

Grundlæggende webdesign - Stilartsite (Postmodernisme)

Dette er det første projekt på uddannelsen. I denne opgave skulle jeg udarbejde et responsivt website med HTML og CSS fra bunden udfra en tildelt stilart. Jeg fik stilarten postmodernisme. På websitet kan du læse om baggrunden for stilarten, eksempler på kunstnere samt karakteristiske træk for typografi, komposition og farver.

Styletile som repræsenterer stilen og tonen på sitet.

Til websitet skulle jeg designe et ikon og et splashbillede. Ikonet skulle designes i tre forskellige størrelser, hvor det mindste skulle bruges som favicon.  Til at styre de forskellige elementer på websitet har jeg brugt flexbox. Websitet skulle designes i fem forskellige udgaver. Jeg lavede mediaqueries til laptop, tablet (landscape/portrait) og mobil (landscape/portrait). 

Ikon i tre forskellige størrelser.

Splashbillede i fem forskellige størrelser.

Processen:

I starten af projektet blev vi blev sat i gruppe med dem, som havde samme stilart. Udfra stilarten skulle vi finde vores målgruppe ved hjælp af målgruppeanalyseværktøjer som SMUK-modellen, segmentering og udarbejde en persona. Udover det skulle vi lave moodboard og styletyle samt finde billeder og skrive teksten. Herefter var designet og kodningen i fokus. Til at designe websitet har jeg brugt et layoutdiagram udarbejdet af underviserne.

Værktøjer anvendt: Photoshop, Illustrator, InDesign, HTML og CSS.

Copyright © All Rights Reserved Sia von Bülow