SE ANIMATION

Historiestruktur

Historie idé

Historien udspiller sig mellem et ungt kærestepar, der flittigt deler billeder af hinanden på Snapchat. En dag kommer drengen, Kasper, i konflikt med sig selv, da han modtager et nøgenbillede af sin kæreste Camilla - alt imens han sidder hjemme på sit værelse og spiller fifa med en god ven. Han går lidt i panik, og vil naturligvis gerne se længere på billedet, hvorefter han diskret prøver at screenshotte det. Vennen hører lyden af et screenshot og når at se ét split sekund af Camillas nøgenbillede. Hans ven er selvfølgelig nysgerrig efter at se mere, og opfordrer ham til at dele dem med sig.

Historiens præmis er, at man skal tænke sig om før man deler billeder af sig selv og andre.

Dilemma

Hvad skal Kasper gøre i denne situation? Dele billedet med sin ven eller lade være? Camilla er en smuk pige, og Kasper vil gerne vise hende frem. Men har han tænkt på hvilke konsekvenser kan der opstå, ved at dele et nøgenbillede?

1. Hvis han vælger at dele billedet...
Så går billedet viralt, da vennen ikke helt kan holde det for sig selv. Dette går hårdt udover Camilla, der naturligvis slår op med Kasper og melder ham til politiet, da det er ulovligt.

2. Hvis han ikke deler billedet...
Viser han sig fra sin fornuftige side, hvilket??

Designproces

Farver

privatsnak.dk farvepalette

vores farvepalette

Annoncer

Font

{ Josefin Sans }

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ
123456789

Karakterdesign

Karakterer

Scener

Kodningsproces

Arbejdsproces

Trelloboard

Link til vores Trello-board

Burndown Charts

Fernisering

Gruppemedlemmer

I samarbejde med Sex og samfund // www.Privatsnak.dk