Dokumentation


Overvejelser:

Vi fandt ud at vi ønskede, at lave en dokumentar af en anderledes oplevelse fra en teenageres synsvinkle og tanker. Det var for os vigtigt, at det var noget særligt og specielt.

Forløbet:

Under forløbet gik det strålende til at starte med. Vi var gode til at komme på ideer og fandt hurtigt en unge kvinde, der havde interrese i at deltage i vores projekt.

De få problemer vi støtte, på var at vi manglede lyd på kameraet under interviewet. Vi løste det ved, at vi heldigvis havde optaget med to lydkilder og derfor kunne synkronisere mundbevægelser i forhold til det hun sagde.

Vi løb under et mindre tidspres grundet interview personens andre ærinder. Derudover stod vi med den udfordring, at der var meget tale og ikke mange pauser. Hvilket vi løste ved, at finde de vigtigeste elementer og sammesætte det.

Film & Ændringer:

Filmen blev ganske udmærket trods udfordringer med vind og vejr, samt det lange interview i forhold til filmens max længde. Vi valgte at tage ud og besøge vores interview person, for at få nogle flere birolls der passede bedre til, hvad interview personen fortalte.

Vi måtte ændre en del i vores oprindelige storyboard, da vejret ikke lå til – hvad vi havde haft i tankerne. Derudover efter vejledning og brainstorm, samt haft interviewet med vores person. Fandt vi på at tage hjem til hende og filme efterfølgende.