Forside

Er du lige flyttet ind og mangler møbler, men har du ikke råd til nye? Med IKEA finansiering kan du få råd til nye møbler.
Du kan få kredit beløb mellem 1000 - 80.000 kr, med en årlig variabel rente på ca. 14,88%.

En investering
i din fremtidige
drømmebolig

Kender du det med ikke at have råd til det du mangler i hjemmet? Varehuset IKEA tilbyder nu at hjælpe med udgifterne til din drømmebolig i form af servicen IKEA-finansiering.

Den store møbelvirksomhed IKEA tilbyder mange forskellige services for at forenkle hverdagen. Den nye service IKEA finansiering eksisterer i 2 former; ‘Shopping’ for private og ‘Business’ for erhvervskunder. Det er dog IKEA-shopping som er den helt store fordel for studerende og unge mennesker som godt kan have svært ved at få økonomien til at løbe rundt.

De har nemlig mulighed for at dele hele deres betaling op i mindre bidder på et 12 måneders forløb.

IKEA Shopping:

Konceptet bag IKEA shopping er meget enkelt: Indret din drømmebolig nu, og betal i mindre portioner. Beløbet IKEA stiller til rådighed ligger mellem 1.000 og 80.000 kroner og skal betales over 12 måneder. IKEA samarbejder med Ikano bank og det eneste du skal gøre er at udfylde ansøgningsformularen, som første skridt mod drømmeboligen.

“Det giver et luft i økonomien, når man kan vælge at betale tilbage i små portioner. Det har aldrig været nemmere at låne penge”.

Morten Jensen, 25 år og studerende fra København

FAKTA

Køb for eksempel for 5.000.- og betal tilbage over 12 måneder

Månedlig ydelse: 449.-,
Saml. Omkostninger: 386.-

Saml. Betaling: 5.386.-

Variabel debitorrente: 14,9% pr. oktober 2017, ÅOP: 14,9%*

Herunder er der 0,- i oprettelsesgebyr samt 0,- i månedsgebyr.

Egnet og tilpasset ungdommen

Det er ikke kun i IKEA du kan bruge dit kort. Du kan endda benytte IKEA-shopping kortet i flere af landets forretninger. Kortet understøtter nemlig både køb i BAUHAUS, Inspiration, Toys’R’us, H&M samt BR legetøj.

Derfor kan dette tilbud være ideelt for dig som ung eller studerende, som ofte kunne bruge finansiel hjælp til at installere og forberede sig på det kommende voksenliv.

Hvis du har spørgsmål til IKEA shopping, eller blot ønsker en snak om mulighederne, så kontakt IKEA kundeservice.

Er du i tvivl om noget i forhold til lån, renter, omkostninger mm. så kontakt Ikano Bank på 43 55 66 69 eller kundeservice@ikano.dk.

Du har altid mulighed for at klage skriftligt. Dette gøres til Ikanos Banks juridiske afdeling som er klageansvarlig. Adressen er Ikano Bank, Stationsparken 24, 2600 Glostrup.

Fortrydelsesretten på kreditaftaler er 14 dage.

“Jeg ville ønske jeg havde kendt og benyttet mig af IKEA-shopping meget tidligere. God og troværdig service, jeg anbefaler klart IKEA-shopping”.

Maria Hansen 20 år og arbejder i en tøjforretning

BEMÆRK

IKEA shopping kan kun benyttes ved køb i varehusene.

IKEA accepterer kun ansøgninger, hvis eksperterne vurderer at det er forsvarligt for både dig som låner og os som udlåner.

IKEA har ret til at afvise udvalgte ansøgninger.

Lånet kan ikke ombyttes til kontanter og man kan ikke købe gavekort. Når man returnerer varer tilbagebetales beløbet på kontoen.

.